masa penyediaan10 minit
masa memasak45 minit
hidangan2 orang

Bahan-bahan

250 gSan Remo Linguine
2 kepingPeha ayam
3 kepingAngelica Cina (tong kwai)
1 sudu besarWolfberry
5 bijiKurma merah
5 bijiLongan kering
5 kepingPolygonatum kering (yuk chuk)
3 cawanStok ayam
1/3 sudu tehGula
1 sudu besarSos tiram
1/4 sudu tehGaram
1/4 sudu tehSerbuk lada sulah

Cara Memasak

  1. Masak San Remo Linguine mengikut arahan pada paket dan ketepikan.
  2. Masukkan semua bahan kecuali San Remo Linguine ke dalam periuk.
  3. Mendidih selama 45 minit atau hingga ayam masak sepenuhnya.
  4. Untuk menghidang, susunkan San Remo Linguine di dalam mangkuk, letakkan ayam di atas pasta dan tuangkan sup ayam herba ke dalam. Hidangkan panas.

Pilihan Produk