masa penyediaan10 minit
masa memasak20 minit
hidangan2-3 orang

Bahan-bahan

1 cawanSan Remo Small Shells
3/4 cawanTepung gandum
1 sudu tehSerbuk penaik
1 sudu besarGula
1 sudu tehGaram
1/2 sudu tehSerbuk lada Cayenne (pilihan)
2Telur
1Bawang, dihiris nipis
1/2 cawanSusu
1 tinBiji jagung
2 batangDaun bawang segar, dicincang
Minyak masak untuk menggoreng

Cara Memasak

  1. Masak San Remo Small Shells mengikut arahan pada paket dan ketepikan.
  2. Satukan tepung, serbuk penaik, gula, garam dan serbuk lada cayenne. Masukkan telur dan gaul sebati.
  3. Masukkan bahan-bahan selebihnya dan gaul sebati.
  4. Panaskan minyak masak, sudukan bancuhan cucur ke dalam minyak masak panas. Goreng hingga masak kekuningan. Angkat dan tos.
  5. Hidangkan semasa panas bersama sos tomato.

Pilihan Produk